Vormvrijontwikkelen.nl

Aanbevelingen


Particulieren met een vraagstuk op persoonlijke ontwikkeling.


 

 

"Ik heb erg genoten van je sessie. Het was geen standaardsessie over loopbaanzaken, maar jij ging in op de mens zelf. Je maakte het breder. Dat is fijn. Want zo kan ik vele dingen uit de sessie op verschillende punten leggen. En uiteraard ook op sollicitatie-zaken. Mooi hoe jouw insteek was. Dank!"
- Renee, deelnemer -

 

"Graag wil ik je nogmaals bedanken voor je interessante en leerzame workshop.
Ik ben er door geïnspireerd."
- Ineke, deelnemer -

 

"Ingeborg heb ik gevraagd een training te geven voor DeBroekriem. 
Ik heb haar leren kennen als een zeer betrokken, intense en professionele trainer, een pareltje. 
Enerzijds voelt ze de groep sensitief ontzettend goed aan waar ze tegelijk het overzicht weet te bewaren en haar oprechtheid goed naar voren komt.
Waar ze in uitblinkt en waar ik vind dat ze echt voor dit vak geboren is, is dat ze de deelnemers tot in het diepste weet te raken.Betrokken, Sensitief & Professioneel.


En met heel veel plezier, genoten hoe jij de deelnemers hebt meegenomen en de indruk die je hebt gemaakt. Je bent een fantastische trainer!"

- Laureen, coördinator DeBroekriem - 


"Ik ben door jouw coaching in staat geweest keuzes te maken en focus aan te brengen. Door mijzelf vragen te stellen: 'wil ik dit echt?' en 'waarom doe ik dit?' En met resultaat. Ook een belangrijke les geleerd: wat je aandacht geeft groeit. Ik liep in veel sloten tegelijkertijd en ga dit beperken. Mijn reis is nog lang niet af en het vraagteken blijft een vraagteken en dat is ook goed!"
- KB, projectleider (particuliere klant) - 


 

 

 

“Ingeborg heeft door haar enthousiasme en kennis over het onderwerp onze ogen geopend. Zij liet ons duidelijk de verschillende communicatiestijlen en persoonlijkheidsvoorkeuren en –kleuren zien. Het heeft ons tot nadenken gezet over wat voor persoon je bent en hoe je als persoon in relatie tot een ander staat. Ingeborg betrekt de deelnemers bij het uitbeelden van de verschillende communicatiestijlen, dat maakt dat je het ook echt ervaart.”- 

- Fiola, vestigingsmanager -

 

“Duidelijk inzicht gekregen hoe te kijken en luisteren naar de ander.”
“Het erg leuk is om te weten welke ‘kleur’ je past.”
“Ik vond het erg leerzaam en wil er graag meer van leren.”
“Leuke herkenbare onderwerpen en voorbeelden.”
“Ik ben super enthousiast en heb nieuwe inzichten over mijzelf.”
“Erg leerzaam.”

- medewerkers  MamaMia -