Home » Over Ingeborg

Mij krijg je erbij ....

Vorm geven aan duurzaamheid

Vorm geven aan duurzaamheid van 'People' is wat mij drijft. Het is ontstaan in de jaren dat ik als inkoper besparingen realiseerde op het gebied re-integratie-, reorganisatie- en outplacement dienstverlening. Het verwondert mij dat er voor re-integratie en re-organisatietrajecten veel budget is om mensen weer in hun kracht te zetten. En dat het verkrijgen van budget voor reguliere ontwikkeling vaak minder makkelijk beschikbaar wordt gesteld en/of er veel voorwaarden aan gesteld worden om het te mogen gebruiken. 

Ik wil anders(om)denken én handelen. Door te investeren in mensen, zodat menskracht wordt ontwikkeld en benut. En er minder kosten gemaakt hoeven te worden om menskracht te herstellen, onbenut te laten of 'te laten gaan'. 

 

Persoonlijke klik

Samenwerken met Vormvrij Ontwikkelen is samen optrekken met een persoon. Dat moet klikken. Die persoonlijke ’klik’ vind ik belangrijk. Vooral omdat dit ook effect heeft op het resultaat dat ik voor jou kan behalen.

Maar die klik is net zo goed voor jou belangrijk. Met Ingeborg Magazine geef ik je beelden mee. Letterlijk en figuurlijk. Een inzicht in wie ik ben en wat ik voor jou en/of je bedrijf kan betekenen. 

 

Hopelijk maak ik je nieuwsgierig genoeg om het vormvrije ontwikkelpad samen met mij op te gaan. 

Meer lezen over Ingeborg?

Klik op de cover hiernaast of op: Ingeborg Magazine.

 

Geaccrediteerd Insights Discovery Practitioner
Gecertificeerd TMA Professional