Home » Elementen van aanpak

Ontdek, Benut en Ontwikkel je talent  

Zélf keuzes maken in je werk. Zelf weten waar je goed in bent en waarin je kunt verbeteren. Zelf dingen doen waarvan je energie krijgt en energie behoudt. Zelf bepalen wat je denkt, hoe je je voelt en zelf bepalen hoe je reageert. Zelf weten wat je wilt en zelf zorgen dat je met plezier naar je werk blijft gaan, nu en in de toekomst.

 

Bij Ik-In-Zicht©, coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling, leg je de focus op jezelf en geef je het traject samen met mij vorm. Vorm door het uit verschillende elementen samen te stellen. Het aantal elementen en de diepgang per element is afgestemd op je hulpvraag. 

 

Elementen

  • Een vast element is zelfanalyse (TMA óf Insights Discovery Profiel). Een zelfanalyse stelt je in staat te focussen op relevante ontwikkelpunten en biedt handvatten om de persoonlijke effectiviteit te vergroten.Insights Discovery is gericht op het vergroten van zelfinzicht. TMA (Talenten Analyse Methode) is gericht op talentenontwikkeling en de ontwikkelbaarheid van je competenties.
  • Met behulp van het element Duurzame Inzetbaarheid worden de voor jou belangrijke inspiratie-, motivatie- en tevredenheidsfactoren in relatie tot je werk inzichtelijk gemaakt.
  •  In het element Verdieping gaan we in op (persoonlijke) thema’s die je verder uitgewerkt wilt zien. De aanleiding hiervoor is gebeurtenissen die je gedurende jouw ontwikkeltraject meemaakt en in een sessie inbrengt of komt voort uit de ontvangen TMA rapportage en/of je persoonlijk Discovery Profiel. 

Kosten

Jouw investering wordt bepaald door het aantal sessies  
(2 tot 7 sessies per traject), het gebruik van en het aantal zelfanalyse instrumenten, wel/geen deelname cover magazine workshop, reistijd en eventuele locatie kosten.

Maatwerk

Vormvrij Ontwikkelen biedt maatwerk. De elementen waarmee we jouw Ik-In-Zicht vormgeven, vindt in overleg met je plaats. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat ik voor je kan betekenen.