Challenge All Inclusive | RSD Kromme Rijn Heuvelrug

Gepubliceerd op 30 juni 2016 om 12:51

Om de ruimte voor innovatie te vergroten binnen de lokale arbeidsmarkt heeft de RSD de “All inclusive challenge” uitgeschreven. Acht initiatieven zijn door naar de finale, waaronder het idee van de Hybride Professional.

 

Woensdagavond 22 juni jl. kregen de acht initiatieven die door zijn naar de finale de unieke kans om hun idee en investeringsbehoefte te presenteren aan een vakkundige jury, de zogenaamde Dragons. De Dragons – bestaande uit VNO NCW vertegenwoordiger Martine Schuijer, Inclusief HR expert Sven Romkes en RSD Directeur David van Maanen – voelden hen kritisch aan de tand over het gepresenteerde idee.

Ingborg van der Vorm van Vormvrij Ontwikkelen heeft het idee van de Hybride Professional gepitcht. De Hybride Professional is een arbeidsvorm die flexibel is en meebeweegt met de veranderingen waarin organisaties zich bevinden.Een Hybride Professional heeft naast inkomen uit onderneming ook inkomsten uit loon of pensioen. Kennis blijft voor de organisatie behouden en de werknemer kan in hybride vorm tegelijkertijd zijn vleugels uitslaan. 

Doel van het idee is om de bewustwording rondom het combineren van rollen en werk te vergroten. Het anders(om)denken vorm te geven door te denken in en-en in plaats van of-of. 

Vormvrij Ontwikkelen is verbonden aan organisaties en initiatieven als Kairos Consultancy, Simply Special en Intrinsiqs. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.