Inzichten & meer ..

Maart 2019

Duurzaamheid van arbeid

Wat versta jij onder duurzaamheid van jezelf, je collega of je medewerkers? Bij duurzaamheid van arbeid, de duurzaamheid van mensen hebben we vaak geen concreet beeld. Het wordt als abstract of te veel omvattend ervaren. Eigenlijk is duurzaamheid van arbeid niet veel anders dan duurzaamheid in  de energiesector. Als we hier praten over duurzaamheid is het concreet. We kennen groene energie, opgewekt uit milieuvriendelijk bronnen die onuitputtelijk zijn. Ook duurzaam is minder energie gebruiken.

Lees meer »
Januari 2017

Een talentvol 2017!

Ontdek, Ontwikkel en Benut talent! Talent van jezelf en dat van de ander(en). Vergroot je eigen inzicht, weet wat je drijft en waar je talent ligt. En ga eens het gesprek aan met bijvoorbeeld je collega en ontdek waar hij/zij goed in is. Combineer talenten en groei beiden.

Lees meer »
September 2016

Studenten Avans Hogeschool ontwikkelen vormvrij

3 studenten van de HRM advies opleiding gaan aan de slag met het thema de Hybride Professional. Vormvrij Ontwikkelen wenst met deze minor meer inzicht te krijgen in welke facetten voor de verschillende stakeholders vooral van belang zijn en hoe die in de praktijk uitwerken. De insteek van Avans Hogeschool hierbij is "vormvrij", dat wil zeggen dat de vorm waarin de studenten met de opdracht aan de slag gaan, vooraf niet vaststaat, ontwikkelt wordt door de studenten en aansluit bij het persoonlijk ontwikkelingsvraagstuk van de studenten.

Lees meer »
Juni 2016
April 2016
Maart 2016