Home » Nieuws

Inzichten & meer ... 

Januari 2017

Een talentvol 2017!

Ontdek, Ontwikkel en Benut talent! Talent van jezelf en dat van de ander(en). Vergroot je eigen inzicht, weet wat je drijft en waar je talent ligt. En ga eens het gesprek aan met bijvoorbeeld je collega en ontdek waar hij/zij goed in is. Combineer talenten en groei beiden.

Lees meer »
September 2016

Studenten Avans Hogeschool ontwikkelen vormvrij

3 studenten van de HRM advies opleiding gaan aan de slag met het thema de Hybride Professional. Vormvrij Ontwikkelen wenst met deze minor meer inzicht te krijgen in welke facetten voor de verschillende stakeholders vooral van belang zijn en hoe die in de praktijk uitwerken. De insteek van Avans Hogeschool hierbij is "vormvrij", dat wil zeggen dat de vorm waarin de studenten met de opdracht aan de slag gaan, vooraf niet vaststaat, ontwikkelt wordt door de studenten en aansluit bij het persoonlijk ontwikkelingsvraagstuk van de studenten.

Lees meer »
Juni 2016
April 2016
Maart 2016
Januari 2016

Vormgeven aan duurzaam leiderschap

Duurzaam leiderschap is meer nodig - en tegelijkertijd zeldzamer - dan ooit. Als we het tij (ook letterlijk) willen keren, wat kunnen wij daar dan aan bijdragen? Deze whitepaper helpt je op weg!

Lees meer »