Vormvrijontwikkelen.nl
Home » Nieuws

Inzichten & meer ..

Januari 2016

Vormgeven aan duurzaam leiderschap

Duurzaam leiderschap is meer nodig - en tegelijkertijd zeldzamer - dan ooit. Als we het tij (ook letterlijk) willen keren, wat kunnen wij daar dan aan bijdragen? Deze whitepaper helpt je op weg!

Lees meer »
December 2015

Voor 2016? Veel LEF gewenst!

Leef jij jouw leven op een manier zoals jij dat wilt? Mensen zeggen: 'daar is moed voor nodig'. Ik zeg: 'daar is LEF voor nodig'. Moed is wat ander dan LEF. LEF staat voor Leiderschap, Eigenaarschap en Fun.

Lees meer »

Geluk op de werkvloer. Waar is dat een optelsom van?

Er is een land dat welvaart meet in meer dan alleen wat we met elkaar verdienen en produceren. Buthan. Het land dat welvaart uitgedrukt in Bruto Nationaal Geluk. Bruto Nationaal Geluk? Wat voel, hoor en zie ik dan? Met deze prangende vragen stapte ik enkele jaren geleden het vliegtuig in.

Lees meer »
November 2015
Oktober 2015

Kleur eens buiten de lijntjes! Talenten ≠ Competenties

Vraag iemand naar zijn talenten en vervolgens blijft het vaak stil of er volgt een opsomming van competenties. Je krijgt niet te horen wie iemand is, maar wat men doet. Wat men heeft bereikt. Als je vraagt wat iemand doet, krijg je vaak te horen wie men ‘denkt’ te zijn. Ik ben loodgieter. Ik ben trainer. Ik ben …. Vul voor jezelf maar in. Met een beetje pech hoor je ook nog het woord ‘maar’ er tussen staan. Ik ben maar ….

Lees meer »
September 2015